• 0612704939
  • hipp.contact@gmail.com

Emo eter?

Emo eter?

Ben jij een EMO ETER en kom je maar niet van die belemmerende eetgewoontes af? Bereik je ideale gewicht met behulp van HYPNOTHERAPIE & IEMT!

 

Verlost worden van de overtollige kilo’s welke je al jaren met je meeneemt… waar geen dieet meer lukt. wat je ook probeert?
Negen van de tien keer gaat het niet om wilskracht en doorzettingsvermogen of alleen het eetpatroon wat je volgt, hoe gezond ook, maar om de onderliggende emoties….

als het een bewust probleem was had je het allang opgelost toch?
dus is het een onbewust probleem, buiten je controle?

Deze onbewuste patronen zorgen ervoor dat je gewicht vasthoudt. Das ook niet zo gek want je lichaam houdt onbewust een bepaald achterhaald beschermingsmechanisme in stand welke jou helemaal niet dient, het is slechts een aangewend patroon…

Heb jij ook last van die eeuwige ongecontroleerde behoefte aan iets lekkers als je met een probleem geconfronteerd wordt? Hoe graag je ook wil, het lukt je maar niet ervan af te blijven..iets in je maakt dat je de controle verliest, gaat snaaien, waardoor je je weer schuldig voelt,nog meer gaat snaaien en de vicieuze cirkel is weer rond….

Nu niet meer…. Hypnotherapie & IEMT zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt te staan waardoor de leegtes die ontstaan bij emotionele gebeurtenissen niet meer opgevuld hoeven te worden met eten.. maar weer opgevuld worden met je eigen innerlijke kracht…Door de onderliggende problemen aan te pakken, samen met een gezond eetpatroon, zul je merken dat de de kilo’s samen met je oude patronen weg zullen smelten…puur en alleen omdat je Nu de kracht van binnenuit kunt halen ipv alleen op wilskracht en doorzettingsvermogen!

admin

Leave a Reply