• 0612704939
  • hipp.contact@gmail.com

Emo eter?

Emo eter?

Ben jij ook een Emo of Gewoonte Eter? IEMT en aanvullende progressiegerichte Coaching helpt je los te laten!
  • Heb jij elk dieet al geprobeerd?
  • Als jij je emotioneel uitgeput voelt, heb je dan trek in een bak chocolade ijs of in een salade?
  • Heb jij last van overgewicht sinds de kinderjaren, na het krijgen van kinderen of misschien pas na die emotionele break-up, die alweer een aantal jaren geleden is?

In een wereld met talloze dieetmethodes en waar gezondheid en fitness een enorme hype is geworden, kan overgewicht een enorm negatieve invloed hebben op het welzijn en het zelfbeeld. Overgewicht kan daarnaast ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Gewicht heeft invloed op de gedachtegang en het lichaam en hierdoor spenderen mensen veel tijd aan het uitproberen van elk nieuw dieet en vaak zonder het gewenste resultaat.

Afvallen is een combinatie van gezond voedsel in de juiste proporties en regelmatig bewegen, maar dit is niet zo vanzelfsprekend voor iedereen en vooral niet als iemand niet de juiste mindset kan creëren.  Mensen die proberen af te vallen, hebben soms een laag zelfbeeld of negatieve gebeurtenissen meegemaakt waarbij de herinneringen kunnen zijn vastgezet in het onbewuste. Dan kan wel elk nieuw dieet worden uitgeprobeerd die op de markt verschijnt, maar de onderliggende emotie zal toch echt eerst rechtgezet moeten worden om die extra kilo’s te verliezen. Voorbeelden hiervan zijn: negatieve overtuigingen over jezelf, emoties en bepaalde gewoontes of onbewuste tegenwerking. Je hoeft echt niet zelf bewust te weten waar het vandaan komt, want door middel van IEMT worden oude triggers verwerkt en losgelaten.

Hypnotherapie is een van de beste manieren om blijvend af te vallen en op je ideale gewicht te blijven.

Met hypnotherapie gaan we in contact met het onbewuste om de emotionele blokkades en oorzaken op t

Hoe kan #HIPP. jou helpen met afvallen?

Afvallen is voor veel mensen een probleem. Het iets niet mogen eten en het vele diëten werkt voor veel mensen niet en dat is logisch. Alles wat je niet mag wordt opeens een stuk aantrekkelijker en het is allang bewezen dat diëten niet werkt. Tenminste als je het niet blijft doen. Als je het dieet je hele leven volgt word je niet dik. Het feit wil dat de meeste mensen na bepaalde tijd afhaken en dan snel weer op hun oude gewicht, of zwaarder nog, terug zijn. Wanneer je dit nu moet gaan afleren en alles op wilskracht wil gaan doen, dan ga je een gevecht aan met jezelf. Vergelijk het met een ijsberg waarvan 95% onder water ligt…..als  je bedenkt dat jouw onbewuste meer dan 95% van jouw gedrag bepaalt en jij met wilskracht (minder dan 5%) dat wilt verslaan, dan weet je dat dat niet gaat lukken. 

95% is onder water, onbewust dus..

Het kan echter veel eenvoudiger…

Met hypnose kan afslanken veel eenvoudiger zonder lijnen. Emo eten aanpakken via de Virtuele Maagband door Hypnotherapie en IEMT is zeer geschikt voor mensen die teveel of heel de dag door eten. Via hypnose vormen we een mindset, waarbij je onbewuste echt aaneemt dat je een maagband-operatie hebt ondergaan. Je zult daardoor kleinere porties eten en eerder vol zitten. Het traject biedt dus een langetermijnoplossing voor gewichtsbeheersing.

#HIPP. kan helpen om af te vallen binnen 5 sessies, inderdaad maar 5 sessies! Na deze sessies, zul jij je sneller ‘voldaan’ voelen tijdens elke maaltijd en minder tot geen behoefte om te snaaien als je je emotioneel geraakt voelt!

Het mooie is, is dat je er steeds helemaal bij bent. Je beleeft het allemaal en houdt steeds ook alle controle. Veel mensen denken dat hypnose iets is waarbij je alle controle verliest, maar je krijgt juist veel meer controle over jou lichaam en geest. In dit geval betekent het dat je controle krijgt over je gewicht en dat is precies wat jij wilt.

Wat gaan we doen?

* De eerste sessie ga je met mij bespreken wat je doel is, hoeveel gewicht jij kwijt wilt en waarom het nòg niet is gelukt. We onderzoeken niet wat je eet maar waarom je eet. Je gaat nieuwe doelen stellen en een Virtuele Maagband wordt geïnstalleerd. Ook worden er nieuwe gewoontes ingebracht die jou verder helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen. Je ontvangt handige informatie, plus MP3 opname welke je thuis dagelijks gaat beluisteren ter ondersteuning.

* De tweede sessie wordt de kracht van de maagband versterkt met suggesties. Eventuele problemen worden opgelost, dit kan uiteen lopen van het opruimen van belemmerende emoties, het versterken van de suggesties, het vergroten van de motivatie, het aantrekken van de maagband, of wat er ook maar nodig is. Je krijgt tips and tricks, meer info en versterking.

* In de derde en vierde sessie gaan we verder op zoek naar de oorzaak van het overgewicht dat je nu hebt en de reden waarom je teveel at.  Er is namelijk altijd ergens een oorzaak te vinden voor het gewicht wat je nu hebt, alleen ligt die oorzaak vaak in het onbewuste. Voorbeelden hiervan zijn: negatieve overtuigingen over jezelf, emoties en bepaalde gewoontes of onbewuste tegenwerking (‘je verdient het niet om slank te worden’). Met hypnose gaan we in contact met het onbewuste om de oorzaken op te sporen en transformeren we die zodat het jou gaat helpen om af te vallen.

* In de vijfde sessie gaan we gezamenlijk evalueren op de voortgang en het proces. Zijn er bijvoorbeeld nog bepaalde triggers? Hoe heb jij de behandelingen ervaren? En zijn er nog andere aandachtspunten? In deze laatste sessie zetten wij ‘de puntjes op de i‘, zodat er in de toekomst geen jojo-effect ontstaat.

Dus…… ben jij een emotionele eter, eet je teveel of heel de dag door en wil jij graag een aantal kilo’s kwijt dan biedt #HIPP. de oplossing voor jou!

Wat is het voordeel voor jou met dit programma?

Je slankt beter af omdat we met dit programma de oorzaak aanpakken!

  • De emotionele oorzaken worden geneutraliseerd, zodat je overtollig gewicht verliest met blijvend resultaat.
  • Je krijgt hierdoor veel eerder het signaal dat je voldaan bent en dus eerder kunt stoppen met eten. Door de ingebrachte suggesties zal je ook eerder stoppen in verband met dit voldane gevoel. Het lost onder andere het probleem op van de zogenaamde emotie-eter, die door een emotie uit het verleden dit gevoel probeert ‘weg te eten’. Ook lost het het probleem op van de gewoonte-eter die vanwege aangeleerde gewoontes uit het verleden meer eet dan nodig is voor zijn lichaam. Verder lost het ook het probleem op van de onbewuste-eter die zonder na te denken zijn lichaam volpropt met meer voedsel dan goed is voor zijn lichaam.
  • Je krijgt een MP3 mee naar huis om jou te ondersteunen bij het afvallen.
  • Je krijgt tips & tricks mee om op een gezonde manier met je emoties om te gaan.
  • Er wordt aan jouw eigen zelfbeeld gewerkt, Dus… ben je er klaar voor om het overtollige gewicht te laten gaan?

Neem gerust contact op voor meer informatie over dit unieke programma en begin jouw transformatie vandaag nog!

Neem contact op en begin nu al met werken aan jezelf…