• 0612704939
  • hipp.contact@gmail.com

Stoppen met Roken

Stoppen met Roken

Hoe vaak ben jij al gestopt met roken?

Het stoppen was waarschijnlijk niet makkelijk, maar wellicht is het niét opnieuw beginnen nog veel moeilijker. Je wilt nu wel eens af van die ongezonde gewoonte. Een pakje sigaretten kost zo veel, dat je eigenlijk een dief bent van je eigen portemonnee dat je nog rookt.

  • Ben je het zat een slaaf te zijn van je sigaret, en steeds buiten te moeten gaan staan om te roken?
  • Verlang je er naar niet meer zo kortademig te zijn?
  • Wil je graag stoppen, maar vind je het zo moeilijk…..?
Herken je dit?

”Stoppen met roken is zo moeilijk!” “Ik ben nu eenmaal verslaafd” “Ik wil wel stoppen, maar ik wil niet kilo’s aankomen. De roker heeft een heleboel onbewuste overtuigingen waarom Stoppen met Roken moeilijk, of zelfs onmogelijk lijkt. Deze onbewuste overtuigingen worden nog eens extra bevestigd door factoren van buitenaf oa door andere rokers, door reclames etc. Maar kloppen al deze overtuigingen wel? Helpen deze overtuigingen bij het Stoppen met Roken?

Middels Hypnotherapie gaan we deze overtuigingen omzetten naar overtuigingen die wél helpend zijn bij het Stoppen met Roken.  Dit zorgt ervoor dat je succesvol kunt Stoppen, zodat je weer de controle krijgt over je (impuls) gedrag;het wel of niet opsteken van een sigaret! Stoppen met roken is veel makkelijker met hypnotherapie!

Door middel van hypnose wordt het onbewuste zodanig aangepast, dat het zich zal geen gedragen als een niet-roker. Je overtuigingen over het roken worden blijvend veranderd. ERVAAR HET ZELF, STOPPEN MET ROKEN IS MAKKELIJKER DAN JE DENKT, OOK VOOR JOU!      

 

 

Neem contact op en begin nu al met werken aan jezelf…