• 0612704939
  • hipp.contact@gmail.com

Tarieven

Tarieven

Heb je alles al geprobeerd? Wil jij nu echt van je probleem af?  Met de combinatie van IEMT, Hypnotherapie en Coaching kun je verrassend snel problemen oplossen. Vaak al binnen 3 sessies.. dat lijkt wellicht weinig, toch blijkt het in de praktijk meer dan voldoende om de benodigde verandering te bewerkstelligen, te leren en inzichten te geven, waardoor er definitief een “knop” om is. 

Net dat extra stuk tijd en aandacht, echt gehoord en gezien te worden…juist dat maakt het verschil en creert verandering…

 

Een telefonisch kennismakings- en informatie gesprek  is natuurlijk gratis. 

Een maatwerk sessie van max. 2 uur        117,-*

Besluit je om een traject van drie sessies te boeken dan bied ik 30,- korting aan, om het ook voor jou mogelijk te maken … !

* Emotie eten traject a 5 sessies incl werkboek en audio bestand 617,-

* Voor Bedrijfscoaching bieden wij diverse maatwerk trajecten aan. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info. 

 

* In mijn praktijk merkte ik tijdens de sessies dat juist het geven van extra tijd, die nodig is VOOR JOU persoonlijk, zo ontzettend belangrijk is om al heel snel door de daadwerkelijke verandering te kunnen gaan! Daarom heb ik er bewust voor gekozen HET verschil** te kunnen maken door meer tijd in te plannen per sessie, wat sneller resultaat en dus kortere trajecten betekent voor jou!

** (tov andere IEMT & Hypnotherapeuten welke vaak al € 125,- rekenen per uur) 

 

Maak een afspraak en begin nu al met werken aan jezelf!

 

 

  • Kindertarief

Voor kinderen tm 14 jaar geldt een tarief van € 75,- per sessie. De sessies duren max 60 minuten

  •  Emotie eten programma

Het Emotie eten programma betreft een vast traject van 5 sessies, welke in 1 traject wordt gefactureerd. Naast de sessies ontvangt de client ondersteuning in de vorm van een werkboek per mail en een extra ondersteunend audiobestand.*

  • Stoppen met roken programma

Het stoppen met roken programma betreft een vast traject van 2 sessies, welke in 1 traject wordt gefactureerd.

  • Vergoedingen

De sessies worden in principe niet vergoed door de verzekeraar. Echter Sommige verzekeraars (o.a. Ander Zorg) hanteren een coulance regeling voor aanvullende alternatieve zorg en vergoeden daarbij tot een bepaald bedrag, afhankelijk van welke aanvullende verzekering U afgesloten heeft. Gezien het feit dat de voorwaarden jaarlijks wijzigen en per verzekeraar verschillend zijn, is het raadzaam vooraf rechtstreeks contact op te nemen met uw verzekeraar voor meer info.

U kunt na afloop van onze sessie per “Tikkie” of Contant betalen.

Vooraf overmaken kan op het volgende rekeningnummer:

NL33RABO0327298510
t.n.v. #HIPP. Hypnotherapie en IEMT

BTW nummer NL188010397B01
KvK nummer 70790000