• 0612704939
  • hipp.contact@gmail.com

De Sessie

De Sessie

Wat gaan we doen?

De eerste afspraak is een intakegesprek van ca een half uur (gratis) en aansluitend een IEMT sessie.  Tijdens het intakegesprek maken we een plan van aanpak passend bij jouw klacht, het te verwachten traject en de doelstelling van de behandeling.

De eerste sessie:

De eerste sessie duurt, incl de intake, ongeveer 1.5 tot 2 uur, waarbij ik je graag wat beter wil leren kennen en meer wil weten over je probleem. Daarna leg ik uit wat IEMT&Hypnotherapie is en starten we..in deze eerste sessie start ik bijna altijd met IEMT omdat dit in de meeste gevallen al na de eerste keer enorme veranderingen creëert en daar doen we het tenslotte voor…

De tweede sessie:

De vervolg sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur waarin we gaan we bespreken wat er na de eerste sessie is veranderd. Wat gaat goed? Of zijn er misschien andere dingen die naar voren komen? Afhankelijk van wat er nodig is besluit ik IEMT of Hypnotherapie in te zetten met daarnaast vanzelfsprekend andere technieken, zoals Sociaal Panorama, NLP, werken met Metaforen, al naar gelang wat nodig is voor jou…

Bij hypnotherapie is het voor velen fijn te weten dat je gedurende de sessie volledig bewust bent van wat er gebeurd en wordt gezegd. Je ervaart een soort trance/diepe ontspanning die helpt bij de hervorming van het onbewuste (vergelijkbaar met opgaan in een boek of film). Vele cliënten zeggen achteraf dat ze nog nooit zo ontspannen zijn geweest als tijdens de sessie. Ze kijken dan ook uit naar de volgende.

De derde sessie:

Tussen de tweede en derde sessie laat ik meestal een paar weken tot een maand tijd zitten. In de derde sessie evalueren we. We kijken of er nog “restjes” van het probleem zijn en die gaan we aanpakken indien dit het geval is. Wederom zet ik in wat op dat moment nodig is voor jou… mocht dit een tweede sessie hypnotherapie zijn dan ga je ervaren dat de ontspanning nog veel dieper en intenser is. Dit komt omdat je dan al hebt ervaren hoe het werkt en geef je jezelf makkelijker over, waardoor de ontspanning steeds dieper wordt en de sessies intenser.

Gemiddeld zijn de meeste mensen met drie sessies klaar!

Not too much, not too little, Just right… EindeLOOS Jezelf!

Hoe kan ik betalen?

Het is mogelijk contant of per pin te betalen                                                                                                                                                                                                                    

Wat als ik de afspraak wil annuleren?

Afzeggen moet minimaal 24 uur voor aanvang van de sessie. Voor afzeggingen, wijzigingen en het niet verschijnen op onze afspraak (die niet minimaal 24 uur vooraf zijn ontvangen), wordt een heel consult in rekening gebracht.

Wat als ik onverwachts verhinderd ben?

Indien je verhinderd bent wegens het verkeer of andere zaken, geef dit dan zo snel mogelijk door via e-mail of telefoon. Er wordt dan samen gekeken of de sessie nog mogelijk is, of dat er een nieuwe afspraak gemaakt dient te worden.

Neem contact op en begin nu al met werken aan jezelf…