• 0612704939
 • hipp.contact@gmail.com

Over mij

Over mij

Ik zal mij even voorstellen…

Ik ben Elsa Loos, woonachtig in Purmerend met mijn gezellige Puberzoon, ik hou van het leven; mijn job, koester de mensen om mij heen en hou vooral van humor!

Ik heb mij van jongs af aan al geïnteresseerd voor wat zich in het onbewuste van de mens afspeelt, hoe, wat, waarom doet iemand wat hij doet, hoe voel je wat je voelt en zie je wat je ziet…hoe kan het dat zich dat voor de een totaal anders vertaald dan voor de ander… dat vond ik uitermate fascinerend, het onbewuste….

Met Hypnotherapie was ik op mijn negentiende al eens in aanraking gekomen vanwege aangezichtspijnen en dat heeft mij nooit echt “losgelaten”, ik wilde mij daar verder in verdiepen… toen ik uit pure interesse een workshop bezocht voor persoonlijke ontwikkeling, had ik mij voor ik het wist ingeschreven voor de beroepsopleiding Hypnotherapie.. dit is wat ik wilde…. Het kwam in een split second en ik voelde …dit is wat mij past! Vanaf dat moment is alles gaan rollen, verschillende vormen van opleiding en trainingen gevolgd en van daaruit met IEMT in aanraking gekomen, waarin ik pas echt mijn passie ontdekte…

Passie en daadkracht… dat zijn mijn sleutelwoorden! Passie heb ik voor de mens en zijn wil om te ontwikkelen en groeien en komt van pas bij het coachen.  Daadkracht zet ik in om het beste uit de mens te halen en je op persoonlijk vlak te begeleiden en richting te geven.

Wat kan ik voor jou betekenen?                    

Mijn passie is om mensen weer in hun kracht te zetten door belemmerende blokkades te verminderen of laten verdwijnen, zodat je weer kunt gaan genieten van het leven in al zijn facetten. Verlost van onnodige ballast, zodat ook jij  weer de juiste stappen kunt maken, in de richting die bij jou past zodat je in je eigen kracht komt te staan en je eigen dromen kunt leven…

Of dat nu is door je meer zelfvertrouwen te geven, van je angsten of andere ongewenste emoties af te helpen of om de controle terug te pakken bij Emo eten, het maakt niet uit. Ervaar de bijzondere kracht van IEMT gecombineerd met Hypnotherapie en Coaching!

Opleidingen:

  • Practitioner Hypnotherapy – Hypnotherapie Instituut NL
  • Sociaal Panorama – Hypnotherapie Instituut Nederland
  • I.E.M.T. Integral Eye Movement Therapy – Mindable, Hanneke van der Voort
  • Master Practitioner Hypnotherapy – Hypnotherapie Inst. NL
  • Training Bob Burns (Hypnotherapy)
  • Metaphors of Movement – Andrew T. Austin
  • Depression and Anxiety – Andrew T. Austin
  • Workshop Hoofd Opruimen – Saskia van Velzen
  • Evolve your Life – MBraining Nederland
  • April 209 – Brainspotting – Brainspotting Nederland