• 0612704939
 • hipp.contact@gmail.com

Over mij

Over mij

Ik zal mij even voorstellen…

Ik ben Elsa Loos, woonachtig in Purmerend met mijn gezellige Puberzoon, ik hou van het leven; mijn job, koester de mensen om mij heen en hou vooral van humor!

Ik heb mij van jongs af aan al geïnteresseerd voor wat zich in het onbewuste van de mens afspeelt, hoe, wat, waarom doet iemand wat hij doet, hoe voel je wat je voelt en zie je wat je ziet…hoe kan het dat zich dat voor de een totaal anders vertaald dan voor de ander… dat vond ik uitermate fascinerend, het onbewuste….

Met Hypnotherapie was ik op mijn negentiende al eens in aanraking gekomen vanwege aangezichtspijnen en dat heeft mij nooit echt “losgelaten”, ik wilde mij daar verder in verdiepen… toen ik uit pure interesse een hypnotherapie workshop bezocht voor persoonlijke ontwikkeling, had ik mij voor ik het wist ingeschreven voor de beroepsopleiding… dit is wat ik wilde…. Het kwam in een split second en ik voelde …dit is wat mij past! Vanaf dat moment is alles gaan rollen, verschillende vormen van opleiding en trainingen gevolgd en van daaruit ook met Integral Eye Movement Therapy (IEMT), EMDR en EFT in aanraking gekomen, waarin ik pas echt mijn Passie ontdekte…

IEMT, EMDR, EFT, Brainspotting, Hart Hoofd oefeningen, Mbit en Hypnotherapie zijn coachings methodieken die ik gecombineerd inzet om het gewenste resultaat te bereiken en met succes blijkt… na 1 tot gemiddeld 3 sessies zijn de meeste klachten sterk verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

Passie en daadkracht… dat zijn mijn sleutelwoorden! Passie heb ik voor de mens en zijn wil om te ontwikkelen en groeien en komt van pas bij het coachen. Daadkracht zet ik in om het beste uit de mens te halen en je op persoonlijk vlak te begeleiden en richting te geven.

Wat kan ik voor jou betekenen?                    

Mijn passie is om mensen weer in hun kracht te zetten door belemmeringen te verminderen of te laten verdwijnen, zodat je weer kunt gaan genieten van het leven in al zijn facetten. Verlost van onnodige ballast, zodat ook jij  weer de juiste stappen kunt maken, in de richting die bij jou past om van daaruit je dromen te kunnen realiseren…

Of dat nu is door je meer zelfvertrouwen te geven, van je angsten of andere ongewenste emoties af te helpen of om de controle terug te pakken bij Emo eten, het maakt niet uit. Ervaar de bijzondere kracht van IEMT gecombineerd met EFT, EMDR, Brainspotting, Ki, Hypnotherapie en Coaching!

Opleidingen & cursussen:

  • Practitioner en Master Hypnotherapy
  • Sociaal Panorama
  • I.E.M.T. Integral Eye Movement Therapy
  • Training Bob Burns (Hypnotherapy)
  • Metaphors of Movement – Andrew T. Austin
  • Depression and Anxiety – Andrew T. Austin
  • Workshop Matrix Methode
  • Evolve your Life – MBraining
  • omgaan met Hoogsensitiviteit
  • Ki – van je hoofd in je lijf
  • EMDR 
  • Smarttapping EFT